Prajitura la tava

Pentru blat:

  1. Mixam 6 oua cu 6 linguri de zahar,adăugăm un praf de copt 4 linguri de cacao , 4 linguri de ulei şi 7 linguri de faina
  2. Dam la cuptor la 180° pentru 10 minute! Faceţi testul cu scobitoarea şi când este gata îl scoateţi
  3. In acest timp până când blatul se face facem siropul din două căni de apă, două căni de zahar o vanilie şi puţin coniac sau vişinată
  4. Lăsăm să dea siropul în fiert scoatem blatul din cuptor şi punem imediat siropul peste blat
  5. Ambele trebuie sa fie calde ! Lăsăm să se răcească complet blatul
  6. Pentru crema avem nevoie de doua cutii de mascarpone le mixam cu 150 gr de zahar pudra
  7. Când blatul este răcit complet adăugăm crema şi dam la frigider timp de o ora

Pentru glazura: avem nevoie de 200 gr de ciocolata specială pentru glazura şi lapte condensat!

  1. Punem ciocolata Intr un bol ,castron
  2. Fierbem laptele adăugăm peste ciocolata si amestecam bine până când se topeste
  3. Pdăugăm şi o linguriţă de miere
  4. Punem glazura peste prăjitură şi dam la frigider timp de două ore.

You may also like...