Neymar s-a accidentat la piciorul drept

Neymar s-a accidentat la piciorul drept

Atacantul brazilian Neymar, înlocuit în repriza a doua a meciului de miercuri cu Strasbourg din Cupa Franţei (2-0), s-a accidentat din nou la al cincilea metatarsian de la piciorul drept, a confirmat clubul Paris Saint-Germain, citat de France Football.
“Primele examene efectuate au evidenţiat o reactivare dureroasă a leziunii celui de-al cincilea metacarpian drept”, a explicat clubul, confirmând că Neymar s-a accidentat în acelaşi loc ca anul trecut, la mijlocul lui februarie. Brazilianul a fost indisponibil atunci mai multe luni.
“Tratamentul va depinde de evoluţia din zilele următoare. Toate opţiunile terapeutice trebuie luate în calcul”, a indicat PSG, dând astfel de înţeles că este posibil ca Neymar să aibă nevoie de o nouă operaţie.
PSG, deţinătoarea Cupei Franţei, a acces în optimi de finală după ce învins-o pe Strasbourg prin golurile lui Edinson Cavani (minutul 3) şi Angel Di Maria (80).
În alt meci din şaisprezecimi de finală, Dijon a surclasat-o surprinzător în deplasare pe Saint-Etienne, scor 6-3.
Caen a zdrobit cu 6-0 în deplasare o echipă de divizia a şasea, Viry-Chatillon, iar Rennes s-a impus cu 2-0 pe terenul formaţiei de liga a patra Saint-Pryvé Saint-Hilaire FC.

Comentariile sunt oprite.