Cele mai delicioase 15 creme pentru deserturi – Pentru prăjituri aromate, cremoase și rafinate

Cele mai delicioase 15 creme pentru deserturi – Pentru prăjituri aromate, cremoase și rafinate

1. Cremă de portocaleIngrediente 1 plic de vanilie,20 g făină,500 ml lapte,80 g zahăr,120 g unt,copajă de portocale Cum se prepară? Amestecăm vanilia cu făina. Adăugăm laptele și zahărul și amestecăm foarte bine. Punem amestecul pe foc mic și amestecăm până obținem o cremă densă. Dupa ce s-a racit, adăugăm coaja de portocale și untul topit.2. Cremă albă de ciocolatăIngrediente 100 g ciocolată albă,4 gălbenușuri de ou,230 ml lapte,50 g zahăr,80 ml cremă de brânză Cum se prepară? Dăm ciocolata prin răzătoarea mică. Într-un bol separat, amestecăm gălbenușurile cu zahăr. Încălzim laptele la foc mic. Adăugăm crema de brânză și aducem amestecul la punctul de fierbere. Adăugăm treptat compoziția de ou, amestecând energic 5 minute la foc mic. În final trebuie să obținem o cremă densă. Turnăm amestecul peste ciocolată și amestecăm.3. Cremă după rețeta buniciiIngrediente 5 ouă,250 ml lapte,100 g zahăr,vanilie,100 g făină,200 g unt Cum se prepară? Într-un bol, amestecăm făina cu zahărul. Batem ouăle cu ajutorul unui mixer și le adăugăm în compoziție împreună cu vanilia. Adăugăm laptele fiert și amestecăm. Se pune amestecul în cuptorul cu microunde timp de 7-10 minute. După ce s-a răcit, adăugăm untul bătut și amestecăm.4. Cremă universalăIngrediente 2 ouă,200 g zahăr,500 ml lapte,150 g făină Cum se prepară? Amestecăm ouăle cu făină. Într-un vas, adăugăm 500 ml de lapte și 200 de grame de zahăr. Punem amestecul la fiert, pe foc mic. Adăugăm amestecul de ou și făină. Mixăm energic până la primul clocot. Când a început sa fiarbă, luam vasul de pe foc și mai amestecăm câteva minute până când obținem o cremă densă…5. Cremă cu fructe de pădureIngrediente 100 g fructe de pădure,50 g zahăr,400 ml lapte,4 gălbenușuri esență de vanilie Cum se prepară? Punem la fiert laptele, amestecat cu esența de vanilie.Batem gălbenușurile cu ajutorul unui mixer și le amestecăm cu zahăr.Adăugăm laptele fierbinte și amestecăm foarte bine.Turnăm amestecul obținut într-un vas separat și punem la foc mic amestecând încontinuu, până când obținem o cremă densă.Dupa ce s-a răcit, adăugăm ciocolata topită.6. Cremă de cafeaIngrediente 200 ml cafea,100 g zahăr,100 ml frișcă,2 gălbenușuri,100 g făină,50 g unt Cum se prepară? Topim zahărul într-un vas și îl amestecăm cu puțină apă fierbinte. Adăugăm cafeaua și amestecăm.Batem gălbenușurile cu făina, adăugăm frișca si amestecăm bine.Adăugăm amestecul de cafea și punem compoziția obținută pe foc mic, amestecând încontinuu, până când obținem o cremă densă.7. Cremă britanicăIngrediente 1 l lapte,500 g zahăr pudră,1 plic de vanilie,16 gălbenușuri Cum se prepară? Batem gălbenușurile cu zahăr.Într-un vas, adăugăm laptele, vanlia și amestecul de ou.Punem compoziția pe foc mic și amestecăm energic până când crema își schimbă consitența.8. Cremă tareIngrediente 400 ml lapte,150 g zahăr pudră,1 lingură amidon,3 gălbenușuri,vanilie Cum se prepară? Batem gălbenușurile cu zahăr.Adăugăm laptele (păstrăm câteva linguri) și amestecăm bine.Punem amestecul pe foc mic. Într-un vas separat, amestecăm amidonul cu câteva linguri de lapte.Când a început să fiarbă, adăugăm amidonul în compoziție și amestecăm energic până când crema devine densă.La final, adăugăm vanilia.9. Cremă cristalinăIngrediente 150 g unt,150 g zahăr,vanilie,1 lingură de coniac,3 ouă Cum se prepară?Topim zahărul pe baie de aburi.Batem ouăle și le amestecăm cu zahărul topit.Adăugăm untul moale, vanilia și coniacul. Amestecăm foarte bine. Pentru culoare, puteți adăugați o linguriță de cacao…10.Cremă de lămâieIngrediente 100 g unt,150 g zahăr,3 lămâi,2 ouă Cum se prepară?Batem ouăle cu zahăr.Dăm lămâile prin răzătoare. Coaja obținută o adăugăm în compoziție.Adăugăm untul și amestecăm.Punem compoziția pe foc mic și lăsăm până când obținem o cremă densă.11. Cremă de aluneIngrediente 1 plic de vanilie,120 g zahăr,100 ml lapte,4 gălbenușuri,150 g alune,120 g unt Cum se prepară? Într-un vas, amestecăm zahărul, gălbenușurile, vanilia și laptele.Punem amestecul la fiert și așteptăm să își schimbe consistența…După ce s-a răcit, adăugăm untul moale și alunele.12. Cremă de cafea cu lapteIngrediente 1 l de lapte,300 g zahăr,50 g boabe de cafea măcinate,10 gălbenușuri,130 g făină,30 g unt Cum se prepară?Fierbem cafeaua împreună cu un pahar de lapte, 10 minute la foc mic. Amestecăm făina, zahărul și gălbenușurile. Punem amestecul de ou pe foc mic și, treptat, adăugăm compoziția de cafea, amestecând încontinuu. Când crema a devenit mai densă, luăm amestecul de pe foc și adăugăm untul. Amestecăm totul foarte bine.13. Cremă de lapte și vaniliIngrediente 250 ml lapte,80 g zahăr,zahăr vanilat,2 ouă,80 g făină,50 g unt Cum se prepară? Batem gălbenușurile cu zahăr. Adăugăm făina, 3-4 linguri de lapte ,și amestecăm până obținem o compoziție omogenă. Punem laptele la fiert și adăugăm amestecul de ou. Lăsăm la foc mic pânâ când crema devine densă.14. Cremă cu miez de nucăIngrediente 120 g miez de nucă,100 g zahăr,150 ml lapte,1 plic de vanilie,2 lingurițe de coniac,120 g unt Mod de preparare Într-un vas, amestecăm nucile, zahărul și laptele. Se aduce la punctul de fierbere, pe urmă o lăsăm să se răcească. Batem untul spumă, adăugăm zahărul vanilat. Adăugăm în amestecul de lapte și mixăm foarte bine. La final, adăugăm coniacul în crema obținută. 15. Cremă de ciocolată și portocaleIngrediente 5 gălbenușuri,150 g zahăr,200 g coajă de portocale,1 plic de vanilie,2 linguri ciocolată dată prin răzătoare,180 g unt Mod de preparare Într-un vas, amestecăm gălbenușurile, zahărul, coaja de portocale și vanilia. Se aduce la punctul de fierbere, pe urmă o lăsăm să se răcească. Batem untul cu ajutorul unui mixer și îl adăugăm în cremă împreună cu ciocolata. Amestecăm totul foarte bine. Să le folosiți cu drag și voie bună – Poftă bună!

Comentariile sunt oprite.