Cum se prepară o cremă de tort pentru un blat pufos și fraged – Este adorată de toți

Cum se prepară o cremă de tort pentru un blat pufos și fraged – Este adorată de toți

Cum se prepară o cremă de tort pentru un blat pufos și fraged – Este adorată de toți – Vă vom arăta astăzi un truc, un secret pentru blaturile de tort… Există multe rețete și… multe moduri de preparare pentru blaturi pufoase și fragede, însă cu această cremă… veți merge la sigur! Trebuie doar să urmați cu atenție instrucțiunile de mai jos…

Ingrediente necesare: 250 g brânză grasă,10 g gelatină,100 g zahăr,300 ml frișcă (33%),50 ml apă

Mod de preparare1. Pentru început, amestecăm gelatina cu 50 ml de apă câlduță și o lăsăm deoparte timp de 30 de minute…2. Amestecăm brânza cu jumătate din cantitatea de zahăr.3. Topim gelatina pe baie de aburi (la bain-marie).4. Adăugăm compoziția de brânză și zahăr și amestecăm foarte bine.5. Amestecăm frișca cu zahărul rămas, până se dizolvă în totalitate…6. La final, turnăm frișca peste amestecul de brânză și omogenizăm bine. Cred că este crema perfectă atunci când vrei să faci un blat de tort fraged și pufos… Să o savurați cu drag – Poftă bună!

Comentariile sunt oprite.