Mai bun nu exista, mai ușor nu se poate – Pulpe de pui și cartofi la cuptor

Mai bun nu exista, mai ușor nu se poate – Pulpe de pui și cartofi la cuptor

Iata o reteta gustoasa si consistenta: pulpe de pui si cartofi la cuptor.

Ingrediente Pulpe de pui si cartofi la cuptor: – o caserola de pulpe de pui superioare– 6 cartofi– o rosie– un gogosar mic (sau ardel gras)– o ceapa– vreo 5-6 catei de usturoi– sare, piper, cimbru dupa gust– zeama de lamaie– 1-2 linguri de ulei de masline (sau de floarea soarelui)

Mod de preparare: Se spala pulpele, se curata cartofii, usturoiul si ceapa, se spala, se taie cubulete, se spala rosiile si gogosarul (ardelul gras) si se taie cubulete si se pun toate intr-un bol impreuna cu pulpele si se sareaza, pipereaza si condimenteaza cu cimbru dupa gust si se stoarce si zema de la o lamaie (se poate pune si bere peste toate in bol pentru fragezime) si se pun la macerat la rece pentru aprox 2 h si apoi intr-o tava unsa cu 1-2 linguri de ulei si se dau la cuptor la foc potrivit pentru aprox 2 h (se adauga si niste apa in tava – inainte de a pune la cuptor – pentru a fierbe un pic inainte sa se prajeasca).

Comentariile sunt oprite.