Prăjitură cu mălai și lapte bătut, un desert pentru pofticioși. Da, este favorita mea

Prăjitură cu mălai și lapte bătut, un desert pentru pofticioși. Da, este favorita mea

Dacă vrei să prepari o rețetă asemănătoare, noi îți recomandăm această prăjitură cu mălai și lapte bătut. De ce ai nevoie pentru prăjitură cu mălai: 150 g făină, 225 g mălai, 1/2 linguriță praf de copt, sare, 100 g unt, 100 g zahăr, 2 ouă, 200 ml lapte bătut, unt, pentru uns tava

Mod de preparare: 1. Intr-un bol, turnam faina. Adaugam malaiul, praful de copt, sarea si amestecam foarte bine. 2. Intr-un bol separat, turnam untul topit. Adaugam zaharul si amestecam bine. Adaugam 2 oua, laptele batut si turnam compozitia obtinuta, peste amestecul uscat. 3. Amestecam foarte bine pana la omogenizare. Turnam aluatul pe o tava de copt, tapetata cu unt. Coacem la temperatura de 180 de grade, pana se rumeneste frumos. Asata este tot, poftă bună!

 

 

Comentariile sunt oprite.