Papanași gustoși din 500g brânză de vaci, 1 ou, zahăr, griș și pesmet

Papanași gustoși din 500g brânză de vaci, 1 ou, zahăr, griș și pesmet

Ingrediente: 500 g brânză de vaci, 1 ou, zahăr, griș, pesmet, ulei.

Mod de preparare: 1. Într-un bol, așezăm brânza de vaci. Adăugăm oul, zahărul și grișul. Amestecăm bine până la omogenizare. Punem un vas cu apă la fiert. 2. Cu ajutorul mâinilor, formăm biluțe. Când a început să clocotească, le adăugăm în vasul cu apă. 3. Când papanașii au ieșit la suprafață, înseamnă că sunt fierți. 4. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim pesmetul câteva minute. Adăugăm zahărul și gătim la foc mic 1-2 minute, pe urmă turnăm amestecul într-un bol. 5. Scoatem papanașii din apă și îi dăm prin pesmeții pregătiți anterior. Poftă bună!

Comentariile sunt oprite.