Cea mai bună prăjitură din biscuiți, gata în 20 minute – Prăjitură cu biscuiți, nucă și ciocolată

Cea mai bună prăjitură din biscuiți, gata în 20 minute – Prăjitură cu biscuiți, nucă și ciocolată

Cea mai bună prăjitură din biscuiți, gata în 20 minute – Prăjitură cu biscuiți, nucă și ciocolată – Pentru a pregăti și voi acest deliciu, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente: 800 g biscuiți, 2 plicuri praf budincă de vanilie, 200 g zahăr, 1 litru de lapte sau apă, 200 g unt, 200 g ciocolată, 200 g miez de nucă.

Mod de preparare: 1. Punem 800 ml de lapte la fiert. Separat, amestecăm 200 ml de lapte cu budinca de vanilie. Adăugăm zahărul, mixăm și turnăm compoziția atunci când laptele a început să fiarbă. Amestecăm bine, pe foc mic, până când obținem o cremă densă și omogenă, pe urmă luăm vasul de pe foc. 2. Adăugăm untul și amestecăm bine. 3. Acoperim o tavă de copt (20×30 cm) cu o bucată de folie alimentară sau aluminiu. Așezăm în tavă un strat de biscuiți. 4. Pe deasupra, adăugăm uniform un strat de cremă. Procedăm la fel până terminăm toate ingredientele. 5. La final, decorăm cu miez de nucă și punem prăjitura la frigider pentru solidificare. Să o savurați cu drag! Poftă bună!

 

Comentariile sunt oprite.