Bicarbonatul de sodiu, remediu minune pentru călcâiele crăpate. Cum să-l folosești

Bicarbonatul de sodiu, remediu minune pentru călcâiele crăpate. Cum să-l folosești

Vara, când temperaturile depășesc 35 grade Celsius, picioarele tale se pot confrunta cu multe probleme, cum ar fi mirosul neplăcut, călcâie crăpate sau iritații din cauza umezelii din încălțăminte. Iată cum bicarbonatul de sodiu te poate scăpa de multe probleme.

Întrebuințările bicarbonatului de sodiu în frumusețe. Pentru călcâie crăpate. Ai nevoie de 4 litri de apă caldă, 3 linguri cu bicarbonat de sodiu și câteva picături de gel de duș. Pune apa caldă într-un lighean, adaugă bicarbonatul de sodiu și gelul de duș. Amestecă pentru ca toate ingredientele să se dizolve. Înmoaie-ți picioarele în apă și lasă ingredientele să acționeze cel puțin 20 de minute. După ce pielea s-a înmuiat, freacă tălpile și călcâiele cu o piatră ponce sau cu o pilă specială pentru călcâie. Dacă piele nu se curăță cu ușurință, mai bagă picioarele în apă și lasă la înmuiat pentru încă zece minute, apoi freacă iar pielea uscată. Clătește-ți apoi picioarele, șterge-le cu un prosop curat și aplică o cremă intens hidratantă.

Pentru a elimina bătăturile. Pentru a înmuia bătăturile, pune două linguri de bicarbonat de sodiu în apă în care îți inmoi picioarele. Poți adăuga și câteva picături de ulei de lavandă. Lasă picioarele la înmuiat, apoi masează-le cu o pastă formată din bicarbonat de sodiu, apă și zahăr brun (trei măsuri bicarbonat de sodiu, o măsura apă, o măsură zahăr brun). La final clatește și hidratează cu o cremă. Pentru a scăpa de mirosul neplăcut al picioarelor. Pentru a putea scăpa de mirosul neplăcut, dar și pentru a înlătura eficient transpirația abundentă, este recomandat să dizolvi bicarbonat de sodiu în apa cu care te speli pe picioare. Nu trebuie să faci acest lucru zilnic, ci este suficient să repeți procedeul o dată la două sau trei zile.

Pentru unghii impecabile. Înmoaie o periuță de unghii în bicarbonat de sodiu, apoi folosește-o pentru a curăța unghiile și cuticulele. Prepară și o pastă, din trei părți de bicarbonat sodiu și una de apă, și masează ușor, cu mișcări circulare, mâinile și unghiile, pentru a exfolia delicat. Exfoliant pentru piele. Bicarbonatul de sodiu este un exfoliant 100% natural, cu efecte vizibile. Ai nevoie de tărâțe, bicarbonat de sodiu și apă, în cantități egale, pentru a crea pasta exfoliantă. Prepară o mască de față, aplic-o pe piele și masează ușor. Clatește cu apă călduță.

Comentariile sunt oprite.