Prăjitură Snickers – Rețetă absolut delicioasă, mai bună ca batoanele de ciocolată

Prăjitură Snickers – Rețetă absolut delicioasă, mai bună ca batoanele de ciocolată

Prăjitură Snickers – Rețetă absolut delicioasă, mai bună ca batoanele de ciocolată – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente pentru blat: 9 albușuri, 300 g zahăr, 300 g miez de nucă, 5 linguri făină, 1 plic praf de copt, 200 g ciocolată albă, 5 linguri ulei; Ingrediente pentru crema de caramel: 7 linguri zahăr, 300 g unt, 9 gălbenușuri, 8 linguri zahăr, 300 g miez de nucă.

Mod de preparare: 1. Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile spumă. Adăugăm zahărul, făina, praful de copt, miezul de nucă și amestecăm bine până la omogenizare. Turnăm aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos. 2. După ce s-a copt, tapetăm blatul cu ciocolată topită și îl punem la frigider pentru câteva ore. 3. Pentru crema de caramel, topim 7 linguri de zahăr, adăugăm untul, miezul de nucă și punem compoziția pe foc. 4. Adăugăm gălbenușurile bătute spumă și mixăm până obținem o cremă fină și omogenă. Tapetăm prăjitura cu caramelul obținut. 5. Pentru glazură, topim ciocolata pe baie de aburi, adăugăm laptele și untul. Amestecăm bine, pe urmă decorăm prăjitura cu glazura obținută. Să o savurați cu drag! Poftă bună!

Comentariile sunt oprite.