Rețetă pentru cel mai simplu Chec de post – simplu și delicios

Ingrediente: 1 cana de apa minerala, 1 cana de zahar, 2 cani de faina, 1 plic de praf de copt, jumatate de cana de ulei, coaja de lamaie, esente, 2 linguri de dulceata, 2 linguri de cacao

Mod de preparare: Apa minerala, faina, praful de copt, zaharul, uleiul, coaja de lamaie, esentele si un praf de sare se amesteca bine pana rezulta o compozitie fina si omogena. Impartem apoi compozitia in doua parti. In una dintre ele adauga cele doua linguri de cacao si dulceata si amesteca, din nou, foarte bine, pentru a incorpora aceste ingrediente in compozitie.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt pune compozitia alba, iar peste ea cea cu cacao si dulceata. Lasam prajitura la cuptor pentru aproximativ 45 de minute. Dupa ce se raceste, poti decora checul cu zahar pudra, nuca macinata sau cateva fructe de padure proaspete, ori poti face o delicioasa glazura de ciocolata de post pe care sa o pui deasupra.