Ai pofta de dulce, dar ții post? 10 minute îți ia să prepari un chec de post cu nuci și banane, un deliciu simplu și savuros

INGREDIENTE: 4 banane coapte, 60 ml ulei, 200 g faina, 100 g zahar, 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lingurita praf de copt, 100 g nuca tocata de cutit, esenta de vanilie, un praf sare.

MOD DE PREPARARE: 1. Piseaza bananele si combina-le cu uleiul si esenta de vanilie. 2. Separat, combina ingredientele uscate: zaharul, faina, bicarbonatul, praful de copt si praful de sare. 3. Incorporeaza ingredientele uscate in ingredientele umede si incorporeaza apoi nucile tocate.

4. Toarna compozitia intr-o forma de chec tapetata cu foaie de copt sau margarina/ulei si da-l la cuptor pentru cca 50 de minute, la 180 de grade, sau pana cand checul se rumeneste si trece testul scobitorii.