Rulada cu foi de napolitana, crema de cocos si caramel

Ingrediente: 3 foi napolitana.

Crema caramel: 250 gr zahar; 300 ml apa; 300 gr biscuiti. Crema cocos: 250 gr zahar; 100 ml apa; 250 gr unt; 280 gr lapte praf; 200 gr cocos.

Mod de preparare

Crema de caramel:

Caramelizam zaharul. Asta inseamna ca punem zaharul intr-o cratita si o asezam pe flacara aragazului, la foc mic, asteptand sa se topeasca (zaharul, nu cratita). Cand este caramelizat (topit, cu o culoare aramie), adaugam apa si lasam sa fiarba pana cand se dizolva tot zaharul si obtinem un sirop. Adaugam biscuitii macinati sau sfaramati marunt si amestecam bine.

Crema de cocos:

Amestecam apa cu zaharul si le punem la foc mic, pana se topeste zaharul. Adaugam untul si mai lasam vasul pe foc pana se topeste. In siropul obtinut, adaugam nuca de cocos amestecata cu laptele praf. Cu ambele creme trebuie lucrat cat sunt inca caldute, altfel foaia de napolitana nu se mai inmoaie si riscam sa se rupa cand o rulam.

Cand avem totul pregatit, luam o foaie de napolitana si intindem un strat generos de crema de caramel. Peste aceasta, punem si un strat de crema de cocos apoi rulam cat de strans putem. O invelim in folie alimentara si o lasam la rece cel putin cateva ore. Repetam procedeul si cu celelalte foi. Dupa timpul de asteptare, feliem rulada si o servim.