120g unt, 100g zahăr, 200g făină, 1 ou și cam atât – Fursecuri de casă, gata în doar 15 minute

Ingrediente:

  • 120 g unt
  • 100 g zahăr
  • 1 ou
  • 200 g făină
  • coajă de lămâie
  • 1/4 linguriță praf de copt
  • sare
  • 3 linguri zahăr pudră

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem untul și zahărul până la omogenizare. Adăugăm oul până obținem o cremă fină și aerată.

2. Adăugăm făina, coaja de lămâie, praful de copt și sarea. Frământăm până obținem un aluat moale și elastic. Îl așezăm într-o folie de plastic și îl lăsăm la frigider pentru 2 ore.

4. După ce s-au copt, decorăm fursecurile cu zahăr pudră. Se servesc alături de cei dragi împreună cu o cană de ceai.

Să aveți poftă!