Budincă de dovlecei cu carne și cașcaval – Ori de câte ori o fac, ai mei imi mai cer o porție

Va propunem o reteta rapida, simpla si la indemana oricui.

Pentru a prepara aceasta reteta veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente…

Ingrediente:

  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 2-3 cepe medii
  • 4-5 dovlecei mai mici
  • 130 gr cascaval tare
  • 7-8 rosii mici
  • 4-5 oua
  • ulei
  • 350 gr carne tocata
  • 150 gr smantana
  • piper negru
  • sare

Mod de preparare:

Toaca marunt ceapa si prajeste in tigaie, impreuna cu pasta de rosii si carnea tocata. Potriveste de sare si piper.

Spala dovleceii, da-i pe razatoarea mare, presara niste sare pe ei si lasa-i deoparte cateva minute. Stoarce-i bine apoi.

Spala rosiile si taie-le rondele. Mixeaza smantana cu ouale si potriveste de sare. Unge cu putin ulei o tava de copt. Pune in tava jumatate din cantitatea de dovlecei, apoi carnea si restul de dovlecei.

Acopera cu rosiile rondele. Toarna ouale peste tot, presara cascavalul si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru circa 30-35 de minute.

Loading...