Aşa prepari cel mai gustos stufat de miel pentru masa de Paște

Stufatul de miel este unul dintre preparatele care nu lipsesc de pe masa de Paşte. Se prepară foarte uşor.

Ingrediente:

  • 5 legaturi usturoi verde
  • 100 ml ulei
  • 8 legaturi ceapă verde
  • 750 g carne de miel cu sos
  • 1 lingurita condimente pentru miel
  • 2 linguri bulion

Mod de preparare:

1. În ulei încins se prajeste pe toate parţile carnea de miel. Se scoate si, în acelasi ulei, se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt, scrie unica.ro.

2. Dupa ce s-au înmuiat, se presara condimentele pentru miel şi oaie si bulionul desfacut cu atâta apa cât sos se doreste a avea în final. Se lasa sa dea un clocot.

3. Într-un vas de cuptor, se asaza carnea, se pune sosul de ceapa si se da la cuptor pentru 30 de minute.