Top 12 idei creative pentru copturi ideale

1. Biscuiți cu mere perforați – întinde aluatul şi fă tăieturi cum e arătat în poză. Adaugă mere date prin răzătoare şi rulează.

2. Biscuiți în formă de nasturi – cu ajutorul unui capac de plastic şi a unui bețișor puteți crea nasturi crocanți.

3. Biscuiți Iepurari – cu ajutorul unui foarfec tăiați bilele de aluat cum e arătat în poză. Urechiușele sunt gata! Apoi cu ajutorul unui chibrit face-ţi ochi iepurașilor.

4. Prăjitură din trandafiri – crezi că deliciul din imagine e greu de preparat? E nevoie doar să împărți aluatul în 8 părți, să-l întinzi, să-l ungi cu unt, gem sau miere, să faci rulouri şi să urmezi pașii din imagine.

5. Trandafiri din mere – trandafiri frumoși se pot obține nu doar din aluat dar şi din mere. Cu ajutorul unui cuțit special taie merele fășii subțiri împreună cu coaja. Aranjează-le în formă de flori, acoperă-le cu glazura preferată.

6. Tort ZEBRA – e nevoie să împarți aluatul în două părți : obișnuit şi cu cacao.Toarnă în formă aluatul cum e arătat în imagine. Apoi pune-l la cuptor.

7. Chec-suport pentru înghețată – toarnă aluatul în forma pentru checuri pe jumătate. Deasupra e nevoie să pui același tip de formă. Vezi ce obții? Un suport minunat pentru înghețată în zilele fierbinți de vară.

8. Cornulețe alb-negru – întinde aluatul obișnuit şi cu cacao. Pune foile obținute una peste cealaltă, taie şi rulează.

9. Coșulețe-romanițe cu gem – cu ajutorul unei forme taie florile de romanițe, şi coace-le în forma pentru checuri. După coacere adaugă gemul preferat marginile presară-le cu zahăr pudră.

10. Cârnăciori în aluat – cu putină fantezie obții ceva original şi gustos!

11. Inimioare…inimioare…pregătește o plăcintă cu fructe decorând-o în acest mod frumos şi original.

12. Biscuiți-inimioare

POFTĂ BUNĂ!